|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
κοιταξε επειδη και εγω το σκεφτομαι αυτο με το ταισμα δεν πιστευω οτι ταιζεις πολυ γιατι σκεψου οτι για τις περισσοτερες τροφες αναλογουν 2 μπιλακια σε καθε γαριδα!!!για σκεψου ποσα θες για 200 γαριδες!εγω επειδη ειμαι παθων επιμενω οτι οι θανατοι ηρθαν απο ελλειψη οξυγονου!!!δωστους λιγο χρονο να συνελθουν και να ξεστραριστουν και θα ειναι οκ θα το δεις!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίστα με πιθανές Αιτίες Εμφάνισης Αμμωνίας | matser | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 27-11-13 17:09 |
Ξαφνικός θάνατος σε αρλεκίνους | palia13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 04-08-13 15:40 |
Ξαφνικός θάνατος, 3 SAE. | kesanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-06-12 14:10 |
Τόσο ξαφνικός θάνατος? | Χριστόφορος Μίχας | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 27-02-10 03:17 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |