|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε platy συμφωνώ μαζί σου για την "απαράδεκτη" εικόνα αλλά το ηθικό μου δίλημμα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέτεις εσύ. Εγώ έχω ανάγκη από ένα rescape γιατί έχω βαρεθεί να το βλέπω και δυσκολεύομαι να βρω τρόπο να αντιστρέψω την παρακμιακή του πορεία. Αλλά δε μου κάνει καρδιά να βάλω χέρι και να το ξαναστήσω από την αρχή ή να κάνω ριζικές αλλαγές γιατί τα ψαράκια (που σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για την αισθητική του ενυδρείου) ευημερούν και δε νομίζω να χαρούν με την ανακατωσούρα... Νομίζω δηλαδή πως αν τους "διαλύσω" το σπίτι, τότε θα τα χαντακώσω περισσότερο. Στα "ψαροκεντρικά" ενυδρεία η αισθητική έρχεται νομίζω σε δεύτερη μοίρα...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια κρύου νερου? | wodan | Χρυσόψαρα | 46 | 22-10-07 11:56 |
Κρύου νερού | Foxyfreak | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 11 | 21-03-07 11:12 |
πρωινό ρεπορταζ για κρύου νερού ??? | Μάγγος Θωμάς | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 30-11-06 22:40 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |