|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως λέω και στον τίτλο θέλω μια βοήθεια στην κατασκευή βάσεις ενυδρείου είχα στο νου μου να κάνω μια βάσει με κόντρα πλακέ αυτές που χωρίζουμε 1 δωμάτιο σε 2 το ενυδρείο έχει διαστάσεις 1μ.χ40π.χ60υ.
Η διαστάσεις της βάσεις άμα γίνετε να την φτιάξω από κόντρα πλακέ θα έλεγα να της κάνω 1.05μ.χ40,5π.χ60,5. θα ρωτήσετε γιατί τέτοιες διάστασης η απαντήσει μου είναι για να βάλω αφρολέξ η γίνεται και με την διαστάσεις του ενυδρείου να γίνει και η βάσει και να μπει χωρίς να δυσκολευτώ. ![]() Μια φωτογραφια για το πως το 8ελω και αμα μπορω να το κανω αυτο.....
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή βάσης για ενυδρεία | anastapalios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 20-01-11 18:11 |
Κατασκευή ενυδρείου, εμπειρίες και ερωτήσεις | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 24-09-10 08:22 |
Ηλίας: Κατασκευή βάσης ενυδρείου | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 18-01-10 18:47 |
Αντοχή βάσης ενυδρείου | Misa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 03-03-05 01:17 |