|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου σε ποιο σημειο διαβασες οτι εγω λεω οτι τα προφιλ των ψαριων ειναι αχρηστα,και μονο οποιος εχει το ψαρι δικαιουτε να εκφερει αποψη?Πριν 3 ποστ ειπα οτι αν ο Σπυρος μου πει αυτο που κανω ειναι λαθος για τις φροντοζες μου,ασχετα αν ειχε ποτε αυτα τα ψαρια,εγω ειπα θα ακολουθησω αμεσως την δικη του συμβουλη.
Εγω μιλαω για συνχομπιστες ειτε ειναι πολυλογαδες ![]() Εισαι και εσυ τακτικος στο φορουμ,και βλεπεις τι αρλουμπες λενε μερικοι,η μονο εγω τα βλεπω?Ισως να ειναι και ετσι,δεν ξερω,αλλα εγω οτι σκεφτομαι το λεω,και κρινομαι απο αυτα που λεω.Με οοολους καλα δεν μπορει να τα εχεις,και δεν θα πω τιποτα ,για να ειμαι αρεστος,θα πω αυτα που πιστευω,και σε οποιον αρεσω ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 26-09-13 στις 16:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίτρα ανά ώρα | PanosP | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-12-10 12:34 |
7 λίτρα | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 01-03-10 16:40 |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |