|
||||
|
||||
![]()
καλως τα δεχτικες.συγχαρητηρια.σου ευχομαι ολα μα ολα τα αυγα να τα δεις ψαρακια.
δες εδω το δικο μου θεμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=67441 η βαζεις αυτοματος την αποχη εαν εχεις μεγαλη στο ιδιο ενυδρειο που σου γεννησαν,η περνης την μικρη φωλια αυτη την πρασινη που ειναι για μεσα στο ενυδρειο,η βαζεις συνθικες ενυδρειου στο εφεδρικο που εχεις με καλο εξαερισμο και φυσικα στρωμενο παντα το φιλτρο. εαν τα αφησεις ετσι αυριο δεν θα υπαρχη σταγονα.θα σου τα φανε.ειδικα το βραδυ που εσυ θα κοιμασε. εχει και αλλα θεματα για κορυ.κανε αναζητηση και δες.δεν ειναι ομως κατι δυσκολο μιας και εγω τοτε πρωτη φορα σαν και εσενα ειδα μικρα στο ενυδρειο μου που τωρα ειναι μεγαλα και περιμενω και εγω σε λιγο να κανουν παλη αυγα. καλη επιτυχια φιλε και να γεμιση το ενυδρειο σου απο αυτα τα ψαρακια σου ευχομαι και παλη. οτι χρειαστης ειμαι στην διαθεση σου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα cory panda | Pitsiovic | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 11-03-12 12:14 |
Γέννα cory... Έγινα πατέρας...!!! | Belafode | Αρχάριοι γλυκού νερού | 51 | 03-07-11 23:33 |
Γέννα Cory Albino. | Xapns | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 26-04-10 11:58 |
TI CORY? | stelios_ant | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 24-03-10 13:59 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |