|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως η φύση μας ξεπερναει .... Εχοντας ασχοληθεί πολύ με την χημεια των νερων του Αμαζονιου για αγριους δίσκους και πάντα ήθελα να ειμαι όσο ποιο κοντά γίνεται στις συνθηκες νερου των ψαριων μου, ποτε δεν καταφερα να φερω το tds εκεί που έπρεπε με αλατα του εμπορίου . Τι θέλω να πω μπορεί να εβλεπες στο ποτάμι σε περιοχές ph 5.8 με tds κάτω από 80 ή ακόμα και χαμηλότερα . Στο ενυδρειο να εχω ιδιες τιμες σε ph kh gh συμφωνα με τις αναφορες του Bleher στο βιβλίο του αλλα το tds δεν μπόρεσα να το πετύχω ποτέ πάντα είχα μεγαλύτερη τιμή
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χημική σύσταση πόσιμου νερού (υδρευσης) | Frontosa23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-05-11 12:54 |
Υπερ και κατά σε προκαθορισμένες φόρμες λιμνών? | mariatito | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 1 | 13-10-09 16:59 |
Για τους λάτρεις των λιμνών | Τσιόνογλου Σταύρος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 06-10-08 12:19 |
Σαλιγκάρια των Γλυκών Νερών | gewre | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 08-03-07 21:00 |