|
|||
|
|||
![]()
Εχω θερμοστατη αναμενο στους 28... αλλα εχω κ κανονικο θερμομετρο μεσα στο ενυδρειο κ δειχνει 29 ενω το ηλεκτρονικο θερμομετρο παιζει στην διαρκεια τησ ημερας...δεν ξερω γιατι το κανει. το αλλα δειχνει σταθερα 29...
η αλλαγη νερου γινεντε μεσα σε μιση ωρα. το νερο το βαζω σε λεκανη το πρωι με αντιχλωριο κ το βαζω στο ενυδρειο το απογευμα... τα ψαρια μου ξερω οτι ειναι λαθος αλλα δεν εχω καπου να τα δωσω.... ο πλεκο μονο το γατοψαρο κυνυγαει κ αυτο πριν φαει μερικες φορες(δλδ σπανεια) αλλα τα εχω πετιχει να τρωνε μαζι την ταπλετα κ πριν τελειωσει τρωνε κ τα γκαπυ κ ο πλεκο ουτε κουνιετε..... ------------------------- τα λεπια ειναι πολυ λιγο ανοιχτα.... ναι πρωτη φορα ειναι που το βλεπω στο ενυδρειο μου.... ειχα κ 3 θανατους.... 2 θυλικα γκαπυ κ ενα αρσενικο.... εκεινα τα 2 θυλικα ηταν πολυ ισυχα 2 μερες κ μετα τελος κ ο αρσενικος ειχε κατω την ουρα του σαν Γ κ ηταν πολυ μαζεμενα τα πτεριγια του..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sofia_04 : 10-04-13 στις 14:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστα red eye | theo1981 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 19-04-12 20:46 |
Ξαφνικα θανατοι σε γκαπυ... | hatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 27-03-12 10:27 |
ξαφνικοι θανατοι! | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-03-08 21:27 |
Αρρωστα Γκαπυ | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 15-11-06 20:40 |
Θανατοι Ξιφοφορων | pete_cy | Ζωοτόκα | 13 | 08-08-06 11:45 |