![]() |
#1 |
Καινούργιος με πάρα πολλές απορίες !!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά καλησπέρα σας
Έχω μπεί και εγώ στο χόμπι και έχω 1000 απορίες … Καταρχάς ονομάζομε Γιάννης και έχω 2 ενυδρεία .. 1ο το έφτιαξα πριν 5 μήνες είναι 100 Λίτρα περίπου και έχω μέσα 4 νεροχελώνες … Το δεύτερο και αυτό που έχω τις απορίες το έφτιαξα πριν 3 βδομάδες είναι 270 Λίτρα και το έκανα κοινωνικό με τροπικά ψαράκια !! (θερμοκρασία 26 βαθμοί με θερμάστρα και εξωτερικό φίλτρο) Ξεκινάμε τις ερωτήσεις :ΡΡ 1. --Στο ενυδρείο μου έβαλα 3 Gouramis, 13 Guppies, 5 Swordtails, 17 Neon Tetras, 1 beta male και 1 Female, 3 red head, και 2 από ένα είδος Gouramis κίτρινα που ακόμα δεν κατάφερα να βρώ πως λέγονται. Πως σας φαίνετε ο συνδυασμός ?? 2. --Στα Guppies πήρα 8 αρσενικά αυτά με την πολύ όμορφη ουρίτσα και 5 θηλυκά, εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι τα θηλυκά είναι κίτρινα και όχι το χρώμα των αρσενικών. Γίνετε αυτό ?? 3. --- Αν γίνεται πώς μπορώ να τα αναπαράγω ?? πρέπει να τα βγάλω από το ενυδρείο ?? 4. --- Τα Swordtails μου είναι 3 αρσενικά και 2 θηλυκά πώς μπορώ να τα αναπαράγω ?? 5. ---- Και τέλος για τώρα τα BETA μου μπορούν να ζήσουν σε αυτό το ενυδρείο ?? ρωτώ επιδεί συνεχώς κρύβονται και μου φαίνονται νωχελικά Ευχαριστώ πάρα πολύ … ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3922
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολλές απορίες!!!!!!!!! | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 29-10-12 18:45 |
Απορίες πολλές... | puntomad | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 30 | 15-10-11 19:57 |
Καινούργιος στο χώρο, με διάφορες απορίες! :) | Sub | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-08-10 20:52 |
Αγορά αντίστροφης όσμωσης ...πολλές απορίες | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-08-08 09:52 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |