|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το λαστιχο ειναι ποτισματος και το καθαριζω πριν γεμισω το ενυδρειο η ψαροσυνθεση ηταν ιδια εδω και περιπου 6 χρονια σαφως και εχω διαβασει και ασχοληθει σε αρκετα μεγαλο βαθμο δεν εκανα τιποτα στη τυχη αλλα γνωριζα πως καποιες διαδικασιες ισως να μην ηταν σωστες αλλα ποτε δεν ειχα νεκρα ψαρια ενας φιλος ειπε για το νερο της βρυσης εγω μενω Νεα Σμυρνη,εχθες 27/11 το νερο ειχε μια εντονη μυρωδια που ποτε δεν ειχα ξαναμυρισει εως τωρα,αλλωστε το ιδιο νερο με τον ιδιο τροπο χρησιμοποιω εδω και καιρο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
μετα απο αλλαγη νερου.αυτο.. | johnyfy | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-04-11 00:03 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ. | Stoukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 23-01-11 10:11 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |