|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Supervit granulat Tropical απογοητευση!
Καλησπερα στα παιδια του φορουμ.Σημερα πηγα να προμηθευτω την τροφη για τα ψαρακια μου εφοσον σε 2-3 μερες θα τελειωσει η παλια .Αγορασα την supervit granulat της tropical {http://www.tropical.pl/supervitgranulat,d65,0,en.html} η οποια με απογοητευσε πληρως.Ταισα πρωτα τα ψαρακια στο 150 λτ [μελανοτενιες-αρλεκινους} και δεν την τρωγαν παρα μονο την φτυναν.Ταισα τον μονομαχο στο 60 λτ τιποτα.ιδια συμπεριφορα!Στο μεγαλο μετα βιας φαγανε λιγο !Χρησιμοποιουσα bloodworms kai crisps της tetra μεχρι τωρα οπου τα τσακιζαν .Εχει κανει καποια εμπειρια με αυτη την τροφη ας βοηθησει.Υποτιθεται ειναι και καλη τροφη[Ειναι prepium line] στην κατηηγορια. Αισχος Υ.γ εαν με ρωτησετε εαν ελειξε δεν το ξερω γιατι δεν ειχε ημερομηνια ληξης η εγω ειμαι τοσο τυφλος που δεν την ειδα !Φιλικα γιωργος!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ - ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ | stelios_ant | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 11-03-10 16:35 |
Test της TROPICAL για NO3. | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-11-09 08:22 |
tetra VS tropical | ΜΙΜΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-07-09 01:28 |
απογοητευση με το θαλασινο | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 04-09-08 13:14 |