|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα! Στο 60λιτρο ενυδρειο που στηνω τωρα έχω 2 λαμπες 24watt (συνολικά)! Στο ενυδρειο θα μπούν gappy, red chery και μπόλικα (εύκολα σχετικά) φυτακια! Θα ειναι φυτεμενο δηλαδη! Το θεμα ειναι ομως οτι ο λάμπες ειναι η μια άσπρη και η μια μπλέ! Δείτε την παρακατω εικονα για να καταλαβετε τι εννοω! Η δευτερη λαμπα ειναι σαν αυτη που εχω! Λετε να εχω κ πρόβλημα με τα φυτα μου??
![]() ------------------------- Απ'οτι ακουσα.... βασικα εμαθα ρωτώντας, δεν θα εχω πρόβλημα... απλα περιμενω απαντηση κ απο πιο εμπειρους για σιγουριαα...! ------------------------- Αντε παιδια! Ολο και καποιος θα εχει μια απαντηση! ![]() ------------------------- ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 11-10-12 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός??? | kostasbat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-02-12 10:23 |
Φωτισμός Rio 180 | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-03-10 17:46 |
φωτισμός | j.p. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 29-12-09 16:32 |
Φωτισμός | Χαραμάδας | Δίσκοι | 10 | 09-01-09 00:42 |
Φωτισμός... | Kotsos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-08 16:42 |