|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι αυτό είναι το φίλτρο! Το συναρμολόγισε μπροστά μου, ήταν 4 θήκες, μια που είχε τα διχτάκια του άνθρακα, μια με το βιολογικό υλικό, μια με το μαύρο το σκληρό το σφουγγαρι και μια με τον ''υαλοβάμβακα'' Τεστ νερού θα ψάξω στα πετ της περιοχής (μήπως και έχουν)τώρα για το μπόλιασμα προσπάθουσα να βρω μισό μήνα ρωτόντας αρχικά τα πετ εδώ, τα οποία (τρια είναι συνολικά) έχουν σταματήσει να φέρνουν ψάρια γιατί δεν αγοράζουν πια, ένα μόνο έχει 2 ψαράκια σε ένα ενυδρειο αλλά δεν το ρίσκαρα γιατί φαινόταν πολύ άσχημα και τα ψάρια αλλά και το νερό... Πρέπει οπότε να κατέβω απο εκεί που προμηθεύτικα τα ψάρια= 2 με 3 λεωφορεία τουλάχιστον ![]() Πόσο νερό απαιτήται για το μπόλιασμα γιατι στο ποστ που υπάρχει δεν αναφέρει (απο το στίψημο που λεει πχ μπορεί να μαζευθεί και μισή κανάτα νερό που λέει ο λόγος :Ρ) ; Αν είναι μικρή ποσότητα καλώς αλλίως δεν το βλέπω να μπορώ να φέρω αλλά πρώτα απ'όλα...Μπορώ να κάνω αυτή την διαδικασία από τη στιγμή μου θα έχω ειδή έστω και ένα ψάρι μέσα;; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθήστε τον Αρχάριο | tnick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 23 | 25-05-11 21:20 |
νεα λίμνη απο αρχάριο | tzortzakisnikos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 01-05-11 18:52 |
Αρχάριο set-up | SOUM | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 11-09-08 22:45 |
Συμβουλές για έναν αρχάριο και το ενυδρείο του...(πολύ κλασσικός τίτλος) | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 17-03-08 13:57 |
Συμβουλές σε αρχάριο | xenofon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 26-01-06 08:45 |