|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού λες οτι θα αναβαθμίσεις(μεγαλύτερο δηλαδή) το ενυδρείο όπως λες σε 3-4 μήνες δεν έχεις κάποιο πρόβλημα..μέχρι τότε θα έχουν μεγαλώσει πολύ λίγο τα ψαράκια,μην αγχώνεσαι!Αρκεί όμως να μπουν σε μεγαλύτερο κάποια στιγμή και να μην μείνουν εκεί..είναι κρίμα..
Όντως,όπως λέει ο φίλος πιο πάνω,έπρεπε να τους είχες βάλει άμμο και καμια πετρούλα να κρύβονται και όχι απλά για διακόσμηση.. Επίσης πρόσεξε και το άλλο που σου είπε..το θέμα φίλτρανσης σου!!Είναι υπερβολικά πολύ ''λίγο'' αυτό το φίλτρο για το ενυδρείο σου..δεν κάνει ούτε για πρόχειρο δηλαδή αυτούς τους 3-4 μήνες! Τέλος να σου πω εγώ οτι δεν γίνεται να διακρίνεις το φύλλο των ψαριών σε αυτό το μέγεθος... Καλή αρχή..ξεκίνα με αλλαγή βυθού,στήσιμο πετρών και αναζήτηση 2ου φίλτρου.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |