Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Plakas
Το ίδιο σκηνικό μπορείς να δεις και στη Λευκωσία, απλά θα πρέπει είτε να το δεις σε κλειστό χώρο με κλιματισμό ή σε σκιερό μέρος (με πυκνή βλάστηση να το περιβάλει) και με τεράστια τσιλερ να καρτάνε την θερμοκρασία του νερού στα επιπεδα που πρέπει.
....με λίγα λόγια απλά δεν συμφέρει στον έμπορα να το κάνει (όχι όμως ότι δεν μπορεί να γίνει)
ΥΓ: Και τσιπούρες μπορείς να εκτρέφεις στον καλοπαναγιώτη, από τη στιγμή όμως που το κάνεις στη θάλασσα με ελάχιστο κόστος, γιατί να κάτσεις να κάνεις τεράστιες δεξαμενές αλμυρού νερού στο βουνό?
|
Με σταθερές σχεδόν θερμοκρασίες 18-20 βαθμούς ολόχρονα (που απαιτεί το συγκεκριμένο ψάρι), τα εξαιρετικά πολλά λίτρα που απαιτεί, την άριστη ποιότητα του νερού με συνεχή εισροή φρέσκου νερού, την εξαιρετική οξυγόνωση και φίλτρανση, συνεχίζω να υποστηρίζω ότι πρόκειται για επαγγελματική συνεργασία με την ΑΗΚ / ΔΕΗ, όταν μιλάμε ακόμα και για διακοσμητική φιλοξενία του ψαριού! Γίνεται μεν, αλλά... πολλά και τα αλλά!