|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
για σας και απο εμενα..να ζητησω εξαρχης σηγνωμη για τυχον ορθ.λαθη..λογο καταγογης δεν γνωρηζω την ελληνικη ορθ.καθολου..οποτε μην "βαρατε"..να κανω και εγω σαν αρχαρια μια μικρι παρουσιαση του ενυδρειου μου
ενυδρειο-120λτ φυλτρο-εσοτερικο(εχω και εξοτερικο κινεζο.) βυθος-λευκη αμμος θερμ.-27 φωτησμος-8 ωρες/ημερα φυτα-βαλισνεριες(9 ριζες),2 ανουμβιες κατικοι-Labidochromis sp. "Mbamba"-3 Iodotropheus sprengerae-1 Labidochromis caeruleus-4 Pseudotropheus sp. "Acei"-5 αλαγες νερου -30% καθε 10 ημερες ξερω πως ολοι θα μου πειτε οτι τα λιτρα μου δεν ειναι για αυτα τα ψαρακια και ειναι πολα..σαν αρχαρια ξεκινισα με αυτα τα λιτρα και αφου εριξα πολυ..μα πολυ διαβασμα(ουτε σχολιο τωσο βρε παιδια)και αφου αποκτισα τωσο δα εμπιρια.. κατελιξα πως πρεπει να παμε σε μεγαλιτερο θυριακι..ολα τα καμαρια μου ειναι μικρα και το ενυδρειο θα αλαξει πολυ συντομα..ψαχνω ειδη 240 με 300 για αγορα..ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες!!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαλαουι 300 λιτρα | sx21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 26-03-12 15:08 |
ΜΑΛΑΟΥΙ 650 | kyrtokaros | Malawi | 11 | 23-02-11 01:03 |
υβριδισμος μαλαουι... | Πάνος | Malawi | 30 | 27-10-10 09:39 |
τα πρωτα μου μαλαουι! | Πάνος | Malawi | 17 | 24-09-10 00:26 |
135λιτρα Μαλαουι | jimfytakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-08-07 14:29 |