![]() |
#1 |
παράδοξο για στρώσιμο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλώς σας βρήκα.
Ειμαι στην 36η ημέρα στρωσίματος -ο λόγος που γράφω για πρώτη φορά σήμερα είναι ότι ολο αυτό το καιρό αλλα και μέρες πριν διάβαζα και ενημερωνόμουν και ήταν πολλά αυτά που διάβαζα και να πω την αλήθεια με υπερκάλυπταν. Το ενυδρείο είναι 60 λίτρα καινούριο και έχω ξεκινήσει στρώσιμο με αμμωνία. Η πορεία έχει ως εξής: -την 20η ημέρα η αμμωνία μηδενίστηκε και απο τότε μηδενίζεται καθημερινά - γύρω στην 24-25η ημέρα τα νιτρώδη ήταν τόσο υψηλά που ξεπερνούσαν τις μετρήσιμες τιμές.(ολα καλά ως εδώ) - το παράξενο ήταν που τα νιτρικά επίσης ήταν ψηλά από την 25 μέρα επίσης Σήμερα στην 36η ημέρα(δεν έχω άλλη υπομονή!!) η αμμωνία μηδενίζεται , αλλά η κατάσταση με νιτρώδη και νιτρικά δεν έχει αλλάξει καθόλου- είναι και τα 2 στα ύψη. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται η μετατροπή ΝΟ2 σε ΝΟ3 αλλά να υπάρχει κορεσμός σε ΝΟ2 που να μην μπορεί να τον χειριστεί το φίλτρο. Υποψιάζομαι ότι επειδή ρίχνω κάθε μέρα αμμωνία κάτι τέτοιο έχει συμβεί. Τι λέτε? |
|
Εμφανίσεις: 5625
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετρήσεις Παράδοξο | kostas_dimi_xapsas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 27-02-09 23:10 |
Στρώσιμο | erling | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 08-11-07 17:59 |
Στρώσιμο | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 04-08-07 01:36 |
Στρώσιμο | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-03-07 14:35 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |