|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Όγκος: 30 λίτρα Κατηγορία: Ασίας Φυτά: Κερατόφυλλο, ανούμπια νάνα, και άλλα 2 Ψάρια: 1 Betta splender Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι, ξύλα Φόντο:- Φωτισμός: 11 W Διάρκεια φωτισμού: περίπου 8 ώρες. Φιλτράρισμα: Ε...δεν ξέρω, πάντως είναι 4 W Θερμοστάτης: όχι ακόμα Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:γύρω στο 7 Γενική σκληρότητα (GH): δεν ασχολούμαι ακόμα Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): το ίδιο με πάνω Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):περίπου 10 Αλλαγές νερού: 30% κάθε βδομάδα Θερμοκρασία: 25-26 βαθμοί ¶λλες πληροφορίες:- Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() Μήπως σας φαίνετε τίποτα άρρωστο? Είναι το μόνο που βρήκα σε ενυδρείο και όχι σε ποτηράκι... Γενικά είναι πολύ ζωηρό, κάνει βόλτες σε όλο το ενυδρείο, αλλά περισσότερο στο μέρος που δεν έχει φυτά. Μήπως έβαλα πολλά? Έφαγε κιόλας, αν και βλέπω την κοιλίτσα του λίγο φουσκωμένη, λέω να του δώσω αύριο μεθαύριο λίγο αρακά. Το μεγάλο φυτό στη μέση μου το πούλησαν για ανούμπια, αν και κάποιος από δω μου είπε ότι δεν πρέπει να είναι όλο μέσα στο νερό. Αν κάποιος το θέλει και μπορεί να το φροντίσει καλύτερα του το δίνω... Το φίλτρο μου φαίνεται ότι έχει μεγάλη ροή και σαν να το παρασέρνει το ψάρι. Οπότε πήρα λίγο σφουγγαράκι και το πιασα μπροστά (δεν ξέρω αν φαίνεται στις φωτό) και τώρα μπορεί να κολυμπήσει άνετα. Περιμένω σχόλια... Σημειώνω ότι είναι η πρώτη μου απόπειρα με ενυδρείο... Αυτά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο | morfeas2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 06-06-11 12:08 |
Πρώτο ενυδρείο... | aquaman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 15-05-09 16:22 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
το πρώτο μου ενυδρείο | linecp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-12-07 11:24 |
το πρώτο μου ενυδρείο | kostantakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-09-07 17:14 |