|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι τροφές σίγουρα δεν έχουν λήξει(πιο κοντινή ημερομηνία λήξεως το 2012) και τις έχω αγοράσει αφού έχω στήσει το ενυδρείο... Βιταμίνες δεν έχω ακόμη χρησιμοποιήσει... Επίσης για τα συμπτώματα σε πιο προχωρημένο στάδιο δεν έχω παρατηρήσει (ευτυχώς) κάτι... Το μόνο είναι το κρύψιμο κάτω από το ξύλο σαν να κάθεται στο βυθό, όχι συνέχεια όμως... Από τις φωτογραφίες σου φαίνεται ότι μιλάμε για τη συγκεκριμένη ασθένεια; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Α, επίσης πριν φύγω (αρχές Αυγούστου) είχα χρησιμοποιήσει και την:http://www.tetra.de/tetra/go/7B4ECF0...d=11&lang_id=2 Να σημειώσω επίσης ότι το πρόβλημα το παρατήρησα αφού επέστρεψα γύρω στις 15 του μήνα, στο ενδιάμεσο διάστημα το τάισμα είχε αναλάβει ο πατέρας μου(2 φορές την ημέρα από τα φυλλαράκια και τα micro waffers επειδή φοβόμουν μην τα παραταίσει...) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυχαίο? - Δε νομίζω! | drbig | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 10-06-10 12:45 |
Eίναι αυτό που νομίζω;(Camallanus) | Παπαδόπουλος Κώστας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 22-09-07 20:16 |
Νομίζω πως γεννάμε.... | Maverick | Malawi | 1 | 06-12-06 10:41 |