#19
|
||||
|
||||
![]()
Διευκρινιζω
Το τι μπορει να μπει στα 13 λιτρα δεν εχει να κανει μονο με το αν μπορει να κινηθει στο χωρο, αλλα και τι επιπτωσεις θα εχει το νερο. Το πιο πιθανο σε ενα 13 λιτρο ειναι να ψοφαγανε τα ψαρια και μετα να τα ετρωγε ο πλεκο. (και φουλ αμμωνια το νερο) Το ιδιο θα εκαναν και τα σαλιγκαρια. ------------------------- 1. Ειδοποιουμε τους φιλους και συγγενεις οτι τα ζωντανα δεν γινονται δωρο. 2. Αν γινει κατι τετοιο τα επιστρεφουμε στο πετσοπ ή τα δινουμε σε αλλον με καταλληλο ενυδρειο. Ειναι κριμα να τα πεθαινουμε πριν την ωρα τους.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 16-08-11 στις 16:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε δουλειά να βρισκόμαστε... | panos1972 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 06-06-10 07:37 |
Κανει Δουλειά!!!!!!!!!!!! | McWolf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-08 10:36 |
Σαλιγκάρια κάνουν βόλτες!! | jstiva | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-12-06 11:13 |