|
||||
|
||||
![]()
την BARF την ξερω πριν ερθεις ν μ την πεις εσυ!
αλλα πιστευω πως ενα κουταβι αν τρωει απο τοσο μικρο τετοια τροφη δεν θα του κανει καλο γιατι δεν εχει δοντια για το ωμο κρεας και πρεπει στην διατροφη αυτη να προσεχεις πολυ καλα τις αναλογιες κατι που σημερα πρεπει να εχεις χρονο απειρο για να ασχοληθεις μετα τον 1 χρονο αν θες ασχολησε με την BARF που θα εχει μεγαλωσει το σκυλακι και του την ταιζεις αυτη ειναι η δικη μου αποψη αν και εγω προσωπικα δεν θελω να του δωσω τετοια διατροφη ειπαμε ο καθενας κανει οτι θελει με τον σκυλι του επιλογες υπαρχουν πολλες!!!! κατσε να σου δωσω και μια συνταγη για σκυλομπισκοτα που μου ειπαν ...αν θες το κανεις... 1 αβγο 1/3 φλιτζανι φυστικοβουτυρο 1/2 λιωμενη μπανανα 1 κουταλια της σουπας μελι 1/2 φλιτζανι αμυγδαλα 1/2 φλιτζανι αλευρι ολικης αλεσης 1 ασπραδι αβγου ελαφρως χτυπημενο προθερμαινουμε τον φουρνο στους 150 βαθμους λαδωνουμε την κολλα πανω στην οποια θα βαλουμε τα μπισκοτα μας ανακατευουμε καλα το αυγο το φυστικοβουτυρο την μπανανα το μελι και τα αμυγδαλα χτυπημενα η ψιλοκομμενα προσθετουμε το αλευρι και αναμιγνυουμε καλα τα υλικα ωστε να σχηματιστει μια ομοιομορφη ζυμη ανοιγουμε την ζυμη και κοβουμε μπισκοτα σε οποιοδηποτε σχημα τα αλοιφουμε με το ασπραδι καο τα βαζουμε στο φουρνο τα αφηνουμε μεχρι να ροδοκοκκινισουν για 30 λεπτα περιπου ![]() και φυσικα μην περιμενεις να ακολουθησεις οτι σου πουν εδω εγω γι αυτο σου ειπα μονο τις μαρκες γιατι στην τελικη δικη σου ειναι η επιλογη και αν θες σκυλοφορουμ βαλε στο google εχει απειρα ![]() εδω περα μπορουμε να το κανουμε αυτο μεχρι αυριο και να λεμε και να λεμε...και δεν τελιεωνει ποτε.....
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ.. | tedy069 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 25-02-10 20:11 |
labrador κουταβι | apolonistis | Άλλα ζώα | 43 | 29-11-09 23:54 |
Καθαροαιμο κουταβι | bandit4 | Άλλα ζώα | 18 | 23-02-08 15:11 |