|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη μου τι ομορφιές είναι αυτέςςςςςςς
Ενα μεγάλο μπράβοοοοοοο για το μεράκι και τη δουλειά που κάνεις Υπέροχα λουλούδιαααα μοναδικά στη ομορφιά και στη ζωντάνια Λαχταρώ να τα δώ που θα μου πάνε θαρθω καποια μέρα .....
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα ζωοτόκα στο φυσικό τους περιβάλλον | Tolis | Ζωοτόκα | 4 | 18-04-18 13:02 |
Η ευθύνη του λιμνόφιλου προς το περιβάλλον | in the pond | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 19 | 03-10-11 07:21 |
Φυτά στο φυσικό τους περιβάλλον | theodor72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 19-08-10 18:48 |
Διάφορα φυτά στο φυσικό τους περιβάλλον (Ταϋλάνδη) | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 15-04-10 16:31 |
Μόλυνση του νερού απο τα χέρια και το περιβάλλον. | Stathis.k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-06-08 00:19 |