|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ας προσπαθησω να απαντησω σιγα σιγα σε ολα ελπιζοντας να μην μπερδευτω :P
το ενα μου ενυδρειο ειναι αρκετα μεγαλο με μεγαλα ψαρια θα ελεγα οποτε ισος να μπορουσα να το βαλω μεσα σε αυτο και τα μωρακια να τα βαζω στο αλλο το πιο μικρο που εχει και τα πιο μικρα βεβαια το ενυδριο δεν το βλεπει ο ηλιοσ οποτε δεν ξερω αν θα ηταν οτι καλυτερο... Εμενα μου ειπανε νουφαρο και μαλιστα με βαλανε να διαλεξω και χρωμα :P βεβαια αυτο δεν εχει βγαλει ανθος ακομα κατι που μου φανηκε περιεργο ------------------------- χωμα ? αν μπει στο νερο χωμα δεν θα γινει λασπη ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη σιλια_13 : 21-06-11 στις 13:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
Tags |
νουφαρο, μωρα, μωρα νουφαρα, συμβουλες |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σας αρεσει το κοκκινο; | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 51 | 09-03-11 02:00 |
Χαριζετα νουφαρο | ANEMOS | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 11-05-10 09:19 |
νουφαρο | tornos | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 18-08-08 15:31 |
NO2 στο κοκκινο!!! | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-02-08 20:58 |
το κοκκινο πρασινο | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 20-09-06 09:50 |