|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους...κάτοχος juwel lido 120 κ βλέποντας αρκετά θαλασσινά θα ήθελα να δω αν μπορώ να μπω και εγώ στον κόσμο του reef!!
Ως αρχάριος στα θαλασσινά και μη έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό θα ήθελα αν γινόταν να αποφύγω skimmer και Α/Ο...λογικά κοιτάω για fish only δηλαδή χωρίς ΖΒ ή μπορώ και με ζωντανό;; Πείτε μου τι μπορώ να κάνω σε αυτά τα λίτρα,τι χρειάζομαι,τι ψαράκια μπορώ να βάλω,τι μου προτείνετε και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή... Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Κίτσος... ανησυχώ και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω... | QS-Plan | Bettas | 6 | 26-12-10 20:25 |
Πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 17-09-10 17:19 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Το 120λ. ενυδρειο μου | AXEL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 06-07-07 14:46 |
τι μπορώ να κάνω;....(τρύπες στα φύλλα anubias) | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-06-04 09:54 |