|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι σε πολλές σκέψεις με τι τελικά θα γίνει .
Μάλλον θα το σκάψω όλο και οι διαστάσεις Που βγαίνουν καθαρές είναι 2 χ5 και βαθος 1 εως 1,20 Κάτι παραπάνω από 20000 λίτρα . Τώρα τα ψάρια που θέλω να προσπαθήσω είναι τα κοι . Τι διαφορές ? έχουν τα κοι που έχουν τα μαγαζιά εδώ στο ηράκλειο ( εκτός το μέγεθος ) Κόστος 10 έως 25 ευρώ από κάποιας φάρμας κοι ? . Φίλε ( in the pond ) μου αρέσει πάρα πολύ το στήσιμο Που έχεις κάνεις, Το ( EAZY POT ) σε τι ύψος μπορεί ? να δουλέψει. Μπορείς να μας κάνεις κάποια παρουσίαση Με ενδιαφέρει η αγορά του Ευχαριστώ.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |