|
||||
|
||||
![]()
Για να μην σας παιδεύω η καμερούλα μου είναι αυτή Fujifilm Finepix A820
Είναι πολύ καλή για τις απαιτήσεις μου, μιας και τις φωτογραφίες τις θέλω μόνο για αναμνηστικές, αλλά προέκυψε ένα θέμα με τα λουλούδια, και αφού έχει τις δυνατότητες λέω να ανακαλύψω και τα μυστικά της. ![]() Αυτό που είπες με την "γκρι κάρτα" μου άρεσε! Θα έχω μόνο το λουλούδι ως θέμα. ------------------------- Μόλις δοκίμασα, κράτησα μέχρι τη μέση πατημένο το κουμπί και κρατάει εστίαση!!! Ευχαριστώωωωω!!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 21-04-11 στις 10:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα φωτογραφική μηχανή - Nikon D3100 | Τηλέμαχος | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 88 | 30-04-14 22:03 |
Υποβρύχια φωτογραφική | AlexandraT | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 91 | 11-12-09 14:19 |
φωτογραφική μηχανή 4.1 megapixels | Σπύρος Μ | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 04-11-08 21:39 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |
Αγνωστης Ταυτοτητας Κολλημένα Αντικείμενα | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-04-06 23:23 |