![]() |
#1 |
Μια γνωμη για ενα ενυδρειο....
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεος στο χομπυ και γενικα εχω ξεκινησει να ψαχνομαι και να διαβαζω, μεχρι να καταλαβω τι ακριβως ειναι αυτο που θελω να κανω, ωστε να ειμαι ενημερωμενος οσο το δυνατον περισσοτερο οταν ξεκινησω ενα ενυδρειο. Αυτα που μου αρεσουν πολυ ειναι τα φυτεμενα και κατι τετοιο θα προσπαθησω καποια στιγμη, αλλα δεν βιαζομαι.
Ανοιξα αυτο το θεμα για να ρωτησω για ενος φιλου μου το ενυδρειο που νομιζω πως κατι δεν παει καλα. Εβγαλα μερικες φωτογραφιες και θα ηθελα να μου πειτε τι καταλαβαινετε απο αυτες....νομιζω πως δεν εχει κανει καλη επιλογη των ψαριων, δεν κολλανε ολα μαζι, τα φυτα δεν ξερω αν εχουν παθει κατι και ακομα θελω να μου πειτε τι εχει παθει στο στομα του το αγγελοψαρο του... EDIT: 1)To oscar που ειναι μεσα εδω και 3 εβδομαδες του εφαγε 2 cardinal tetra και ενα guppy που ειχε....τα εφαγε την πρωτη εβδομαδα. 2) Tα αγγελοψαρια του, ειχαν ζευγαρωσει παλαιοτερα και ολα ειχαν παει καλα...τα εδωσε μετα αυτα που γεννηθηκαν και ζουν ακομα, τα εχει μια φιλη του. Λιτρα ενυδρειου: 200 Να ειστε καλα, ευχαριστω εκ των προτερων. Εδω οι φωτογραφιες: |
|
Εμφανίσεις: 3242
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γνωμη εχετε? | @ggelos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-02-11 23:54 |
γνωμη... | γιωργος χανια | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 18-01-09 21:14 |
Το ενυδρειο μου την γνωμη σας | panoscorfu | Fish Only | 6 | 06-01-09 18:36 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
Ενυδρειο με αμμο για κιχλιδες .φωτογραφιες .Η γνωμη σας | theodoroe | Malawi | 5 | 10-05-04 02:32 |