|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Την βοηθεια σας παρακαλω!
Μεταξυ των αλλων εχω τα παραπανω δυο φυτα, τα οποια φωτιζονται με συνολικα 50w (day-warm) και βρισκονται σε 6ποντους ψιλοκοκκο χαλικι με 5 ποντους θρεπτικο υποστρωμα. Η ανησυχια μου προεκυψε τις τελευταιες ημερες που ενω, μερα με την μερα ταιζω το ενυδρειο με seachem excel, δε λενε να παρουν τα πανω τους. (Φυτά: Cabomba Caroliniana, Java moss, Echinodorus osiris-rubra, Hygrophylla Polysperma, Cryptocoryne lucens, Anubia nana, Vallisneria nana Ψάρια / ¶λλα είδη: 10 Glowlight danio, 4 Neon Dwarf Rainbowfish Διακοσμητικά υλικά: 25kg ψιλόκοκκο χαλίκι Jbl Madano, μια μεγάλη ρίζα με παρακλάδια Φόντο: Μάυρο Φωτισμός: 25-25w συνολικα 50w(day-tropic) Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: Jbl eprofi crystal 900 Θερμοστάτης: Juwel 200w Λίπανση: 5kg θρεπτικό υπόστρωμα Jbl aquabasis plus Παροχή CO2: Seachem excel)
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το σαλιγκαράκι μου κάνει μονόζυγο στην cabomba μου | manolis1976 | Φωτογραφίες μελών | 2 | 08-03-09 20:42 |
Ερωτηση για Hygrophila polysperma | ΠΕΛΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 22-10-07 19:24 |
Κλαδεμα Η.polysperma και V.americana | spykan2 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-03-07 14:30 |
Πρόβλημα με Hygrophila polysperma | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 18-01-07 16:17 |
Hygrophila polysperma | Δημητριαδης δημητρης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 18-02-04 01:27 |