|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
red cherry σε 14 βαθμους θερμοκρασια
εχω ξαναγραψει για το ποσο ανθεκτικες εχουν βγει οι γαριδουλες μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38972 σημερα και μετα απο 2.5 μηνες που ειχα κλαδεψει μοςς και την ειχα αφησει σε μια λεκανιτσα στο φωταγωγο ειδα οτι υπαρχουν με μια πρωτη ματια καμια 20ρια γαριδουλες που πιστευω οτι ειναι πολυ περισσοτερες το θεμα ειναι οτι οταν εβαλα ενα θερμομετρο μου εδειξε 14 βαθμους δεν ειναι βεβαια κινητικες και αυτο μεκανε να σκεφτω οτι ισως εχουν καποιο μεταβολισμο σαν και αυτο τον χρυσοψαρων το χειμωνα σε λυμνη δηλ δεν κινουνται για να εξηκονομουν ενεργεια και τρεφονται απο την ιμφοσουρια της μοςς καποιος που να γνωριζει σχετικα τι παιζει? και αν ειναι οντως οπως το σκεφτηκα? θα μπορουσαν να μεινουν ολο το χειμωνα στη λεκανη? θα συντομευα ετσι τη διαρκεια ζωης τους? ρωταω γιατι βεβαια δεν θα μεινουν σε αυτη τη θερμοκρασια για να δω τα αποτελεσματα
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με τα διάφορα χρώματα στις red cherry | noe | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 122 | 06-01-16 17:35 |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα σχετικά με την αναρρόφηση γόνου γαρίδας απο φίλτρο. | pavlos1988 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 1 | 05-03-11 23:55 |