![]() |
#1 |
Επιδρομή σαλιγκαριών
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλισπέρα παιδιά. Όπως λέει και ο τίτλος έχει γίνει επιδρομή σαλιγκαριών στο 120άρι ενυδρείο μου και μιας και δεν υπάρχει ούτε ίχνος άλγης την έχουν πέσει κανονικά και με τον νόμο στα φυτά μου!!! Το σαλιγκάρι είναι το Lymnaea stragnalis. Αυτό που φαίνεται στη φωτό.
Κάπου διάβασα ότι οι κλόουν αντιμετοπίζουν αρκετά καλά τα σαλιγκάρια και άρχησα να το σκέφτομαι σαν λύση. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν θα υπάρχει πρόβλημα με τα άλλα ψαράκια στο ενυδρείο. Έχω ζωοτόκα. Μολυ, πλάτυ, γκάπυ, πρόσφατα 5-6 (τουλάχιστον) νεογέννητα πλάτυ και έναν αλπίνο πλέκο. Το σύνολο 12 ψαράκια (δεν λογαριάζω τα νεογέννητα). Οι κλόουν θα επιβιώσουν στις συνθήκες του ενυδρείου ή θα τους καταδικάσω? Θα έχω πρόβλημα με τα μικρά? Τι λέτε? Βοηθήστε πλιζ γιατί έχουν αρχήσει και κεντάνε για τα καλά τις ανούμπιες (τα σαλιγκάρια)
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί σαλιγκαριών! | StelMex | Σαλιγκάρια | 4 | 13-02-10 20:28 |
Παρθενογεννηση Σαλιγκαριών ... !!! | fotis80 | Σαλιγκάρια | 7 | 13-02-10 15:11 |
αντιμετώπιση σαλιγκαριών | smartcdi | Σαλιγκάρια | 19 | 23-06-09 10:26 |
Εμφάνιση σαλιγκαριών | GIAN_NIKOLA | Σαλιγκάρια | 3 | 11-03-09 01:57 |
Κυνηγός Σαλιγκαριών | torm | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 22-06-05 22:07 |