|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!Επειδη το ph μου ειναι 7,5 και θελω να το ριξω στο 6,8 αγορασα μια ενυδρειακη καλτσα της sera και τυρφη.Το φιλτρο που εχω ειναι αυτο:http://www.hailea.com/e-hailea/product1/RP-200.htm .Η ερωτηση μου ειναι σε ποιο σημειο να βαλω την καλτσα,για να μην "μπουκωνει" αμεσως το φιλτρο?Η διαστρωματωση των υλικων απο πανω προς τα κατω ειναι η εξης:υαλοβαμβακας,μπλε σφουγγαρι,το οποιο μεσα εχει μακαρονι και 2 μικρα σφουγγαρακια απο το παλιο μου φιλτρο.Τα τελευταια θα μπορουσα να τα βγαλω για να εξοικονωμησω χωρο ή θα διαταραχθει η βιολογια του ενυδρειου?
Ευχαριστω πολυ!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι τυρφης! | dimitrisemm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-10-10 23:51 |
Σωστη τοποθετηση διακοσμητικου! | Paul_to_xtapodi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 27-09-10 15:46 |
Σωστη τοποθετηση σωληνων φιλτρου? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-03-08 02:31 |
ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΥΡΦΗΣ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 09:57 |