|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
η ερωτηση ηδη τεθηκε ![]() ![]() η αμμος θα ειναι η carat 6 ...παντως εχω δυο προσθετες ερωτησεις...μια ειναι επειδη βλεπω το ενυδρειο εχει ενα μαυρο πλαστικο σαν ταινια τριγυρω και καλυπτει δυο ποντους απο τον βυθο...για να βρισκεται πιο ψηλα η αμμος ποση χρειαζεται(αν χρειαζεται)...βασικα σκεφτομουν με μπλε φελιζολ dow να καλυψω αυτους τους δυο ποντους και απο πανω την αμμο μολονοτι για την ωρα δεν προβλεπεται να τοποθετησω τα βραχωδη ορη μεσα...εν τουτοις καποιες πετρες θα τις βαλω για διακοσμηση...(μαλλον) για πειτε για πειτε ![]() ------------------------- Και μια και σας εχω ευκαιρους μια ακομα ερωτηση...ειναι τοσο σημαντικο να στησω αυτην την βιολογικη διαταξη υλικων που εχω κατα καιρους διαβασει μεσα στο φιλτρο ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 08-02-11 στις 01:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λευκή άμμος σε βιοτοπικό ενυδρείο δίσκων ή όχι; | mikele | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 26 | 12-12-08 23:35 |
Πόση άμμος χρειάζεται για ενα Rio 400? | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 12-04-08 08:03 |
Ενυδρείο 15 λίτρων | hotgates | Χρυσόψαρα | 9 | 03-08-07 19:37 |
Βράχος και άμμος απο θάλασσα για Μεσογειακό ενυδρείο!!! | zak | Μεσογειακό | 17 | 09-06-07 22:53 |
Πόση περιποιήση χρειάζεται ένα ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-09-06 21:37 |