|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
με την ηλεκτρικη σκουπα οτι και να εκανα ειναι δυσκολοχρηστη
εχω προσαρμοσει τροφοδοτικο με μεγαλυτερο μοτερ και δουλευε πολυ καλα μεχρη που απο τις τσιτες καηκε το μοτερ το αλλαξα γιατι ειναι και φτηνα πηρα 2 κομματια η καλυτερη λυση την εδωσε ο delta66 με καποιους κυκλοφοριτες στρατηγικα στημενους και οχι με κυκλοφορια που να τα κανει ολα ανω κατω ειναι οτι πρεπει το κακο σε μενα ειναι οτι σε ολα τα ενυδρεια μου εχω red cherry οποτε αν βαλω κυκλοφοριτες μεσα θα ταιζω τα ψαρια μου συνεχως με αλεσμενες red cherry ![]() στο δικο μου ενυδρειο (φυτεμενο) βζω επιφανιακη σκουπα απλη με λαστιχο 16/22 για σκουπα ενα μπουκαλι νερου 500ml στο στομιο προτου το κουμποσω στο λαστιχο μια σιτα και στη μεση του λαστιχου μια βανα για να ρυθμιζω το ποσο δυνατη θα ειναι η αναροφηση ιδιως οταν ειναι να ξεπατωσω φυτα η σκουπα δουλευει συνεχεια πανω απο τις ριζες
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη νερου-καθαρισμος βυθου-συντηρηση φιλτρου | ilias13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-06-10 00:03 |
καθαρισμος με ανθρακα; | karxarini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-10-09 12:25 |
καθαρισμος φιτρων | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 23-06-08 21:44 |
Καθαρισμος πυθμενα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 24-01-07 16:10 |
καθαρισμος φιλτρου. | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-07-06 00:09 |