|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα...
Εδω και 2-2,5 μηνες εχω 3 θηλυκες και μια αρσενικη red cherry... Παροτι εχουν γινει γυρω στα 2,5 εκατοστα και εχουν και "σελλα" δεν εχουν κατεβασει ακομα αυγα. Τις εχω σε φυτεμενο μαζι με endlers αλλα τις βλεπω και βοσκουν ανετα... Απ οτι βλεπω τα εντλερακια δεν ασχολουνται μαζι τους... Κρυψωνες εχει μιας και εχω πολλες ανουμπιες πανω σε μια ριζα και οι ριζες τους κανουν ωραιο και πυκνο καταφυγιο. Η αληθεια ειναι πως δεν τις εχω δει ποτε να κανουν εκδυση, αλλα δεν νομιζω να την καναν και στα ανοιχτα... Μηπως παρ ολ αυτα φοβουνται λογω των ψαριων ή ειναι λιγες στον αριθμο? Μηπως ο αρσενικος ειναι τικιτανγκας ![]() Καμια ιδεα? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με ψάρια | imichal | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 265 | 03-12-15 17:12 |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |