Τί σας έλεγα για τα φυτα;;;;;;; Το κερατοφυλλο οδεύει προς τον αλλο κοσμο! Αρχισε να γίνεται καφε και μαδισε!!!!!!!!!!!

Καθαριζα πόση ώρα την είσοδο του φίλτρου γιατί όλα τα κομματακια κόλλησαν επανω! Ειμαι απιστευτη!!!!!! Καταφερα να ξεκανω το κερατοφυλλο!!!!!!! Γιατί όμως;;;; Διάβασα οτι και ενας αλλος φιλος από εδώ έπαθε το ιδιο ακριβώς! Επίσης.... η bacopa carolineana... δεν πάει καλα... Εμφανιστηκαν τρύπες καφε στα φύλλα και κάποια είναι διαφανα και φαινεται να αποσυντιθενται

.... Υπάρχει έλλειψη σιδήρου;;;; Παρήγγειλα κι απο αυτο και περιμενω σε καμια δυο μέρες να έρθει.. Λέτε να το γλυτωσω το φυτακι μου;;; Θα βαλω και τις ταμπλέτες λιπάσματος και ο Θεος βοηθός.... Τωρα δε μενει παρά να παθουν κάτι και οι ανουβιες!!!!!
Και μια ερωτηση ακομα... Πρεπει να αλλάξω λαμπες... Τωρα εχω μια JBL 90εκ, 35W (ή 30 δε θυμαμαι), 9000Κ, solar natur (T5 δεν είναι αυτη;;

και μια 45εκ που δεν εχω ιδεα τι είναι

.... Τι μου προτεινετε;;;; Δε με νοιάζουν τα χρηματα ( εμενα, γιατί τον άντρα μου τον νοιάζουν κι όλο γκρινιάζει που χαλάω τόσα για το ενυδρειάκι μου....) Σας ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις σας...