|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και καιρό σκεφτόμουν για ένα εξωτερικό φίλτρο. Έπρεπε να βγει το ΒΙΟΒΟΧ που είχε μέσα το ενυδρείο μου και μου έπιανε χώρο. Σκεφτόμουν όχι για κάτι έτοιμο αλλά κάτι να κάνω μόνος μου. Αν και περισσότερο σκεφτόμουν για ένα μικρό sump τελικά έφτιαξα το παρακάτω.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ 1 φίλτρο για το δίκτυο του σπιτιού 15¤ Σωλήνα, γωνίες, βανάκια κλπ 8¤ Αντλία (η υπάρχουσα από το εσωτερικό φίλτρο) 0¤ Υλικά φιλτραρίσματος (από το εσωτερικό φίλτρο) 0¤ Η εισαγωγή χωρίς το σωληνάκι και την αντλία ![]() Η εξαγωγή με το DIY spraybar ![]() Το φίλτρο με τα υλικά και τους ταχυσυνδέσμους ![]() Κομπλέ ![]() Και μια γενική του ενυδρείου ![]() Και μια από το πλάι ![]() Sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά είναι από κινητό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tetratec external filter EX 2400 ή fluval fx5 | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 02-07-10 12:36 |
Θερμοστάτες hydor external. | accnt | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-06-08 08:28 |
Eheim 2213 external VS Bluwave 05 internal | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 17-10-06 00:31 |
check and clean external filter hoses | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-12-02 00:18 |