|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Διαμαρτύρομαι
Δυστυχώς κανηβαλείζω και αυτό το θέμα διαμαρτυρόμενος για το κλείσιμο του θέματος που άνοιξα Λίμνη (κατασκευή και εξοπλισμός). Το ποίο βρίσκετε εδώ. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=39729 Επειδή υπήρξαν διαφωνίες για το θέμα λίμνη και φίλτρο είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να μην κανήβαλήζουμε τα υπόλοιπα. Το αποτέλεσμα ήταν το κλείσιμο του θέματος από τον SOCRATIS. Διαμαρτυρήθηκα στον SOCRATIS με ΠΜ που του έστειλα. Όταν του είπα ότι όλοι γελάνε με το κλείσιμο αυτό μου απάντησε. Πέστους ότι εγώ το έκλεισα ας γελάνε μαζί μου! Θεωρώ αδικαιολόγητο το κλείσιμο του θέματος χωρίς να μου δοθεί η ευκαιρία να απαντήσω στο τελευταίο ποστ του in the pont. Αν διαβάσετε το θέμα θα διαπιστώσετε ότι ο in the pont δίνη αναληθείς πληροφορίες στα μέλη. Για πράγματα που δεν έχει δοκιμάσει και που μάλλον δεν είδε ποτέ. Αντιθέτως από εμένα που ότι κάνω η ότι δοκιμάσω βάζω φωτογραφίες και βίντεο σχολιάζοντας τα υπέρ και τα κατά κάθε κατασκευής. O in the pont παρουσίασε ένα σχέδιο το οποίο λέει ότι είναι από τον κατασκευαστή. Εγώ με λίνκ του απέδειξα ότι η αναφορά του αυτή ήταν αναληθές και έβαλα λίνκ με το ενχηρήδιο χρήσης του κατασκευαστή το οποίο λέει καθαρά το αντίθετο από ότι υποστηρίζει ο in the pont. Να πω εδώ ότι για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα η λίμνη μου ξόδεψα πολύ χρόνο και χρήμα βασιζόμενος σε διάφορα που διάβαζα στο διαδίκτιο. Ένιωθα υποχρέωση μου να ενημερώνω για κάθε μου κινήσει με λεπτομέρειες για να βοηθήσω με αυτό τον τρόπο αυτό θα που σκόπευαν να φτιάξουν λίμνη. Και να ξέρετε δεν ήτανε και το ποίο εύκολο κάθε κίνηση να την παρουσιάζω με φωτογραφίες και βίντεο. Το έκανα όμως με την ψυχή μου. Ο in the pont σε πολλές από της απαντήσεις του δίνη λανθασμένες πληροφορίες λόγο απειρίας, για πράγματα που δεν δοκίμασε ποτέ. Το να κάθομαι να διαβάζω στο διαδίκτιο και να βγαίνω να μιλώ σας συντονιστείς για πράγματα που δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύουν η που δεν είδα ποτέ μπροστά μου το θεωρώ εγκληματικό. Θα παρασύρει πολλά μέλη στο να κάνουν λάθη τα οποία θα τους στοιχίσουν και χρόνο και χρήμα. Για όσους προλάβουν να δουν αυτό το ποστ γιατί θα το διαγράψουν σύντομα αν νομίζουν ότι μπορώ να του φανό χρήσιμος σε κάτι το email μου είναι yiannossavva@hotmail.com Γιάννος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |