![]() |
#1 |
Δεύτερο Ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μετά από αρκετό καιρό απουσίας μου από το φόρουμ, να'μαι πάλι πίσω.
Με τον μονομάχο τα πήγαμε (και συνεχίζουμε να τα πηγαίνουμε) άψογα, οπότε, όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει ο inthepod ![]() Κοινωνικό και φυτεμένο 45ltr (καθαρά τα 45lt, περίπου 55-60lt σύνολο), με χαλίκι, ένα ξύλο, 2 ρίζες anubias, 3 ρίζες κερατόφυλο, 3 ρίζες vallisneria. 3 ψαράκια guppys σε πολύ όμορφους χρωματισμούς, ένα gyronocheilus ο οποίος μας έχει βγει λίγο ντροπαλός και δεν πολυεμφανίζεται, παρά μόνο όταν κλείνει το φως και ένα aplle snail. Η ερώτηση που έχω είναι σχετικά με τον γλύφτη. Πως ξέρουμε ότι έχει την σωστή ποσότητα τροφής που χρειάζεται; Να σημειώσω ότι είναι μικρός ακόμα (περίπου 4-5cm μήκος). Χρειάζεται κάποια ειδική τροφή ή τρέφεται μόνο από τα υπολείμματα; |
|
Εμφανίσεις: 3300
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! | pavlos_k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-09 17:09 |
Βρήκα και δεύτερο λαθρεπιβάτη, τι είναι? | Roi | Σαλιγκάρια | 7 | 16-03-09 16:23 |
Δεύτερο φίλτρο | vega | Φίλτρανση | 14 | 21-07-08 09:46 |
Το δεύτερο Ενυδρείο μου | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 10-07-08 22:57 |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |