|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι. ![]() Αν δεν γνωρίζεις καταστάσεις και πρόσωπα, έλα να στα πω από κοντά την Κυριακή. ![]() Δεν έχω και εγώ πρόβλημα με εσένα. Απλά πίστεψα ότι δεν θα αντιδράσεις εσύ συγκεκριμένα. Αφού θέλεις να το ακούσεις εδώ, σου λέω και εγώ το δικό μου. Εγώ προτίμησα να γράψω εκεί για να μην δημιουργήσω πρόβλημα γενικότερο εδώ μέσα. Μια ερώτηση Γιατί δεν έγινε η κοπή την ίδια Κυριακή με την επόμενη συνάντηση γνωρίζεις...? Εγώ, ναι. ![]() Και δεν μιλάω με γρίφους, ούτε κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Φιλικά πάντα. Κωστής. Παράθεση:
IP έχω και την βλέπουν. Ειδικά οι Admin μπορούν να πουν σχεδόν με ακρίβεια εάν έμπαινα εδώ σε αυτή την κατηγορία ή στο aquarist.gr τους τελευταίους μήνες. Ήρθαν εχτές και μου το είπαν από το κατάστημα. Δεν έχει σημασία ποιος... Αλλά το γιατί. Το Σάββατο 27/02 γιόρτασα τα γενέθλια μου. Ο φίλος μου στο facebook george tsitsios κατά κόσμον γνωστός ως red rubin ή petcumulus.gr έχει δεχτεί από εμένα πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων που έκανα το Σάββατο που μας πέρασε στο Habanera. Αν έχει γίνει διαφορετικά να βγει και να με κράξει.. Δεν ήρθε ούτε σε εμένα δικηγόρε... Αλλά εγώ κοιμήθηκα αργά. Και την Κυριακή ήμουν εκτός θεσ/νίκης. Ο mod του gab Πάνος από Αλεξανδρούπολη, αγόρασε ψάρια από τον μπαμπά μου την Κυριακή, μετά την συνάντηση. Εγώ βρισκόμουν με την παρέα μου στην Έδεσσα. Όπως ακριβώς θα λείπει κόσμος την Κυριακή που μας έρχεται από την συνάντηση λογικά.. Την καλημέρα μου και σε σένα.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 27-02-09 17:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |