|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δε πειραζει Δημητρη τον επομενο χρονο να ειμαστε καλα! Μακαρι να ειχες ερθει!
![]() Ηταν πολυ ομορφα και πολυς κοσμος!! Για μενα περασε πολυ γρηγορα ο χρονος .. Σας ευχαριστω ολους με κανατε να χαμογελασω και χαρηκα που σας ειδα απο κοντα! Αργυρω μου ... σε εψαχνα ![]() ![]() ![]() Ο Πανος εβλεπε ποια προσωπα ηταν πισω απο τα nicknames ![]() Ο χαλβας ολα τα λεφτα! ![]() Ο Yiappas ο φιλος μου πανταχου παρων .. Ο diskus fan δεν σταματησε να με κανει να γελαω! ![]() Ο george παντα με το χαμογελο στα χειλη! Ο ταχυδρομος μας εκει ![]() Ευχαριστω τον Dimis για τις δαφνιες! ![]() Ο platy εκοβε βολτες ![]() ![]() ![]() Φυσικα οι δισκοπαθης φιλοι μου απο το greekdiscus ![]() Ο Alex ηρθε και αυτος! Αργησα να τον δω ... ![]() Ευχαριστω πολυ και τον Αqua pura ... (περιμενω το τηλ. ακομα) ![]() ![]() Ο raven κορυφη με τον πινακα του δινει σε ολους το παραδειγμα! ![]() Ο Τολης η ψυχη του Συλλογου ετοιμαζεται για τα χαμηλα ph! ![]() Ο sifnos που παντα ειναι εκει -εμαθα επιτελους και για το ενυδρειο του! ![]() Ο 2λ (ΧρηστοςΠ) μου εδωσε μια δωροεπιταγη που κερδισε και τον κοιταζα καλα καλα ... Τι να πω! Με σκλαβωσε! ![]() ![]() Τι να πω ηταν παρα πολλοι και εγω σαν πουλακι πηγαινα απο εδω και απο εκει! Η Celda με τη φωτογραφικη της με εβγαζε σε τελειως ασχετες ποζες ... αλλα πηρα και το αιμα μου πισω ... την εβγαλα και εγω μια φωτο εκει που δεν το περιμενε ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |