|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά και καλή Σαρακοστή!
Θέλω να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να βάλω diy διοξείδιο στο ενυδρείο μου (300 μικτά) σε μεγαλύτερο δοχείο...Δηλαδή εφόσον το κλασσικό δίλιτρο μπουκάλι δεν με καλύπτει, μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι τύπου μπετονάκι (με την ανάλογη αύξηση υλικών του μίγματος φυσικά). Το χει δοκιμάσει κανείς; Κι αν ναι το όγκο δοχείου να χρησιμοποιήσω; Τα φυτά που έχω στο ενυδρείο είναι κλασσικά εύκολα, αλλά θα θελα να έχω αυξημένο όγκο φυτών στο ενυδρείο και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ως έχει! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μέτρηση του Διοξειδίου του άνθρακα: Η σχέση pH/KH CO2 | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 12-09-08 21:19 |
σωλήνα παροχής διοξειδίου | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-11-07 00:12 |
Περί διοξειδίου ο λόγος! | panosaat | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 05-05-07 21:44 |
Αεραντλία /παροχή διοξειδίου | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 15-04-06 09:20 |
Φιαλη για παροχή διοξειδίου | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-02-06 17:26 |