|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας!!
επειδή ειμαι αρχάρια με το θεμα των ενυδρείων, και ακόμα προσπαθώ να το φτιαξω... μου αρεσαν κατι πετρουλες που εχει στο πρακτικερ που ειναι πολυ λευκες και λιγο γυαλιζουν και αναρωτιεμαι αν κανει να βαλω μερικες στο ενυδρειο μου.. εχω γκαπυ μεσα, ενα apple snail και μερικα φυτα.. θα ηθελα την γνωμη σας...?? ![]() ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες και συμβουλες για ενυδρειο με πετρες... | bros5 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 04-12-09 09:35 |
πετρες για ενυδρειο γλυκου νερου; | johnpecn` | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-08-08 14:16 |
Συμβουλη για πετρες σε ενυδρειο με tanganyika | Vasilis Xanth | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 29-12-07 14:49 |
διαχωρισμος νεογεννητων σε ενυδρειο με πετρες???? | prodigy | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-09-06 09:50 |
Πετρεσ Απο Λαβα Στο Ενυδρειο Μου | tolis 67 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 10-02-06 15:23 |