|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα εχω ενα ενυδρειο 49*32*30 καθαρο οπως το υπολογιζω το πολυ 40 λιτρα να βγει.φωτιστικο 2*24 Τ5 υποστρωμα complete substrate 5,8gr(γιατι να ειναι κλειστω την κυριακη το http://www.petcumulus.gr/ και αναγκαστηκα να το παρω 20 ευρω ενω το εχουν 14!!!)θελω να βαλω κατι βαλισνεριες και κατι ανουμπιες που εχω στις κιχλιδες και δεν τα πανε καλα,τι αλλα φυτα προτεινεται για τον φωτισμο που εχω και χωρις co2?υπαρχει και πετραδακι μαυρο λεπτο.ποσους ποντουν υποστρωμα να βαλω?θα εχουν προβλημα οι νεογεννητες κιχλιδες να τις βαζω εδω μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και να μπορουν να επιβιωσουν στο μεγαλο ενυδρειο,ετσι ωστε να κανω εδω πιο συχνες αλλαγες που θα χρειαζεται λογο της μεγαλης ποσοτητας τροφης?φυσικα θα μπουνε και καποιες πετρες για να κρυβονται.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 λιτρα Pterophyllum sp. "Rio Momon Red Spot" | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 40 | 16-11-09 16:21 |
54 "αγκιστρωμενα" λιτρα | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 13-04-09 17:58 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε 180 λιτρα? | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-11-07 17:42 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |