|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω λιγο καιρο που χρησιμοποιω αντιστροφη οσμωση.
Η ρουτινα μου ειναι σε καθε αλλαγη 40 λιτρα νερο ΑΟ και 8 λιτρα νερο βρυσης. Μεχρι τωρα μαζευα το νερο ΑΟ σε ενα μπετονι και λειτουργουσα μεσα ενα εσωτερικο φιλτρο γεματο με τυρφη. Θα σταματησω ομως να το κανω γιατι δεν εχω χωρο να συνεχισω να το κανω. Το ενυδρειο μου ειναι 200 λιτρα τζαμαρια και γυρω στα 130 νερο. Εχω μεσα κορυντορας, τρια σκαλαρια, και δυο ντραφτ γκουραμι. Το ενυδρειο ειναι φουλ φυτεμενο Ερωτησεις και θα ηθελα τη βοηθεια σας: -Το νερο μου εχει τα απαραιτητα στοιχεια; - Αν οχι τι πρεπει να προσθεσω; - ασχετα με την δικη μου περιπτωση τι μπορει να κανει καποιος για να προσθεσει στοιχεια στο νερο ΑΟ; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυσιολογικές τιμές μακρο- και μικρο- στοιχείων | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 22-01-09 13:48 |
Επιβεβαίωση στοιχείων των μελών του Π.Σ.Φ.Ε | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 04-02-08 17:22 |
Σκέψεις θρεπτικών! στοιχείων | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 27-10-07 11:30 |