|
|||
|
|||
![]()
Από τότε που άδειασε το 17λιτρο και τα 2 goldish Μετακομίσανε στο 98λιτρο το ζαχαρώνει συνέχεια η μητέρα μου να το βάλει στην κουζίνα με φυτάκια και ίσως κανένα ψαράκι αν γίνεται..
Έχω βάλει μια 7Watt λάμπα οικονομίας. Έχω στο άλλο ενυδρείο ανούμπια νάνα,φτέρη και βαλισνέρια. Αν κόψω λίγο απο τον ''χοντρό'' πράσινο κορμό της ανούμπιας θα πιάσει στο μικρό?Οι ρίζες που βγάζουν τα φύλλα της φτέρης? Επίσης προμηθεύτηκα φακή και τζάβα μος. Μπορώ να έχω κάποιο γρασιδάκι ΄''φυτεμένο'' στο χαλίκι? Μπορώ να το πετύχω με τη μος? Αύριο θα πάω να αγοράσω κερατόφυλλο. Τι άλλο μπορώ να βάλω από φυτά?(σχετικά μικρά σε ύψος.) Μπορεί να τα καταφέρει ένας μονομάχος σε αυτά τα λίτρα με το νερό του δικτύου? Εναλλακτικά 2 γκαπάκια μπορούνε? (To μήκος του ενυδρίου είναι 35-37cm) Ή να τα ξεχάσω και να πάω μόνο για red cherry και κανένα μηλοσαλίγκαρο μετά από καιρό? ΥΓ Κάτι ακόμα..Για τα φυτά και τις γαρίδες red cherry (αν δεν βάλω ψαράκια τελικά) θα χρειστώ θερμαντήρα?20Watt ε? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|