|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πίστεψέ με κι εγώ θα το ήθελα να μάθουν να τρώνε και φυλλαράκια. Βλέπεις την περίοδο των γιορτών θα λείψω καμιά 15αριά μέρες και δεν έχω βρει εναλλακτική εκτός από ταΐστρα... Αφού όμως μένουν στην επιφάνεια και δεν πάνε κάτω... ελπίζω να φύγει αυτό το πράμα και αυτά να μάθουν να ανεβαίνουν ψηλά... Τώρα που θα αποκτήσουν και παρέα πιστεύω να τα "ξεσηκώνουν" λίγο...
Τώρα για το καπάκι, αρχικά να σε ευχαριστήσω πολύ για την προθυμία σου! Βασικά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω χωρίς να το καταστρέψω... Βλέπεις το χέρι μου δεν "πιάνει" σε τέτοιο βαθμό, για ιδιοκατασκευές δηλαδή... άσε που δεν έχω και εργαλεία και δεν ξέρω καν τι χρειάζομαι, πολύ μπέρδεμα! Αν σε βάλει ο δρόμος προς Άγιο μεριά... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικό μαλάουι-ειρηνικότερη συμβίωση? | mikrosaquaristas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 04-05-09 08:01 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |
Παρουσίαση πριν και μετά GAB - Κιχλίδες Μαλάουι | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 04-01-07 11:39 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |