|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μολις γυρισα απο το pet shop που ειχα παει να παρω υγρα τεστ αμμωνιας και τελικα γυρισα μα αδεια χερια....παρακατω η τραγικη μου εμπερεια:
μπαινω στο pet shop και ολος ευγενεια λεω: -γεια σας θα ηθελα τεστ αμμωνιας... -τι να το κανεις? -θελω να στρωσω το ενυδρειο μου -και την αμμωνια τι την θελεις? -για να την ριξω μεσα ωστε καποια στιgμη να αυξηθουν τα νιτρικα και τα νιτρωδη μεχρις οτου πεσουν και να μηδενιστει η αμμωνια για να στρωθει τελικα το ενυδρειο. και τοτε αρχισαμε,μου λεει με αρκετα υψηλο τονο -που τα ακουσες αυτα τα πραγματα...κατσε φρονιμα...δεν στρωνεται ετσι το ενυδρειο...για να το στρωσεις πρεπει να βαλεις μεσα ψαρια,να τα ταιζεις λιγο και να βαζεις ενα φαρμακο που επιταχυνει τη βιολογικη αναπτυξη των βακτηριδιων(το ειχα βαλει στην αρχη)καθε εβδομαδα μεχρι να στρωθει..τα τεστ αμμωνιας σου ειναι αχριστα,θα τα χρειαστεις μονο αν σου πεθανει ξαφνικα ενα ψαρι ![]() μετα απο αυτο εγω εφυγα (τουλαχιστον ηξερε οτι το χρυσοψαρο που ειχα δεν μπορουσε να ζησει στα 30 λιτρα μου).. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το e-shop του ΠΣΦΕ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 26-10-09 21:45 |
Arxarios.....Pet shop.... | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 18-02-09 15:18 |
pet shop ΠΑΤΡΑΣ | zidane1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-12-08 21:10 |