|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή έρχεται το καλοκαίρι και δεν θέλω να φτάσω τους 32 και να χάσω φυτά και ψαριά άρχισα να φτιάχνω μια βάση που θα κάθεται ανάμεσα στο καπάκι και το ενυδρείο.
κατεβηκα στο εργαστήριο μου και βρήκα ενα μπαζο απο κουζίνα σε inox πλαστικό την προηγουμενη μου ειχε δωσει ενα φιλαρακι 5 ανεμιστηρακια και ετσι ξεκινησα τρύπησα το μπαζο ![]() με αυτό το ποτηράκι ![]() το μπαζο εχει στο εσωτερικό του έχει νεύρα που τα χρησιμοποίησα για κανάλια καλωδίων ![]() ![]() ![]() έκοψα φάλτσα τα τελειώματα και πέρασα δυο καλώδια που θα ένωναν τα ανεμιστηρακια ενα για αυτά που βάζουν και ενα για αυτά που βγάζουν αέρα ![]() όλες οι ενώσεις κολληθήκαν με καλαι και μονωθήκαν με θερμοσυστελωμενο μακαρονι ![]() ![]() αφού κολληθήκαν ολα τα καλώδια βιδώθηκαν όλα τα ανεμιστηρακια και στήριξα με πλαστικές γωνιες τα κάθετα μπάζα ![]() ![]() ενα διακοπτακι το θεώρησα απαραιτιτο ![]() ![]() και να έτοιμο ![]() ![]() αλλα δε μου καθότανε όμορφα που φαινόταν το εσωτερικό ![]() και έκοψα λωρίδες απο το εξωτερικό μέρος του μπαζου το inox και.. ![]() το αποτέλεσμα ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
Aνεμιστηρακια | kalagio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 12-07-08 15:29 |
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ?????? | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 03-07-08 15:29 |
Ανεμιστηρακια | BECRIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 03-06-08 17:01 |
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 28-03-08 16:45 |