|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.
Για την ψυξη του ενυδρειου μου τελικα δεν αγορασα το eliwell,οπως το 99% του φορουμ που χρησιμοποιει αντιστοιχη συσκευη, εχει κανει,αλλα την παρακατω συσκευη απο το ebay ![]() http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...ayphotohosting Η ερωτηση: Η συνδεσμολογια εχει γινει.Μπορειτε να μου πειτε αν εχει παρομοια διαδικασια προγραμματισμου και αν ναι να με βοηθησετε να το προγραματισω. Π.Χ Εγω θελω να ξεκινανε τα ανεμιστηρακια που εχω συνδεσει, να δουλευουν ωστε να αρχισει η ψηξη οταν η θερμοκρασια αναβει πανω απο 28 βαθμους και να σταματα μολισ φτασει τους 26. Ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καποιο φυτο παρομοιο με κερατοφυλλο υπαρχει; | saxo_29 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-09 00:43 |
Eliwell | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 20-04-08 13:54 |
Eliwell πρόβλημα | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-03-08 23:14 |
Eliwell -προβλημα | SOCRATIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-02-08 11:51 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |