|
||||
|
||||
![]()
νομίζω ότι έχει έτοιμα ζουμιά σκόρδο στα pet shop,εγώ στο θαλασσινό το έκανα μονος μου, έλιωνα το σκόρδο σε ένα πιατάκι,έβαζα και την artemia μαζί μέχρι να μουλιάσει καλά.. και τάιζα..τρώγανε σαν τρελα,στο θαλασσινό ανεβάζεις την θερμοκρασία,και κατεβάζεις την αλατότητα + σκόρδο για να dιναμό σουν τα ψαράκια + και ένα φάρμακο (metronidazole)που το βάζεις και αυτό στην τροφή,σε 10 μέρες τέλος το ick, αυτό έκανα εγώ στο θαλασσινό.***** ++++ και όλα αυτά που σου λένε τα παιδιά!!!!!!!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θόλωσε το νερό λόγω ανακατοσούρας του υποστρώματος | STAMATIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-06-08 12:41 |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |
Χάσιμο χρώματος ψαριών λόγω ύπνου;;;; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-04-07 21:45 |
Αλάτι | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 09-08-04 04:42 |
Αλάτι ? ? ? | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-10-03 21:43 |