|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα. έχω ένα κινέζικο ενυδρείο haillea του οποίου η πλάτη έχει 4 διαμερίσματα γαι υλικά φίλτρου. επειδή ξαναστήνω το ενυδρείο άλλαξα τα υλικά. η κυκλοφορία του νερού γίνεται από τα δεξιά προς τα αριστερά.αρχικά είχε στα πρώτα 2 διαμερίσματα σφουγγάρι , στο 3ο σφουγγάρι και μετά υαλοβάμβακα και στο 4ο τον κυκλοφορητή. Εγώ τώρα έβαλα στο 1ο υαλοβάμβακα στην είσοδο του νερού και σφουγγάρι , στο 2ο substrat pro 1ltr και σφουγγάρι , στο 3ο μακαρόνι και σφουγγάρι και στο 4ο σφουγγάρι και τον κυκλοφορητή.
Θέλω να ρωτήσω εάν είναι σωστή η διάταξη των υλικών ειδικά για τον υαλοβάμβακα γιατί διαβάζοντας διάφορα παρόμοια θέματα άλλοι λένε να μπαίνει στην αρχή και άλλοι στο τέλος. ευχαριστώ εκ των πρτέρων για τισ απαντήσεις ------------------------- ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις ήθελα να γράψω στο τέλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη k. konstantinos : 12-04-08 στις 11:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγός Υλικών και Κατασκευής Λίμνης | Captain Kirk | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 8 | 07-09-12 14:02 |
Διάταξη Υλικών με χρήση ψιλής τύρφης | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-04-08 14:36 |
Αντικατάσταση υλικών φίλτρου | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-12-07 18:42 |
Διάταξη υλικών σε εξωτερικό EHEIM | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-05 18:03 |
Σωστή διάταξη υλικών φιλτραρίσματος στο eheim 2213 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-09-03 11:11 |